لبخند زدن اجباری چه نتایجی برای سلامت شما دارد؟
تحقیقات جدید دانشگاه استرالیا نشان داد که عمل ساده لبخند زدن میتواند مغز شما را به سمت تفکرات مثبت بکشاند.
به گزارش هنرنوشت، تحقیقات جدید دانشگاه استرالیا نشان داد که عمل سادهی لبخند زدن میتواند مغز شما را به سمت تفکرات مثبت بکشاند. در واقع این نتیجه از طریق یک تحقیق فیزیکی به نتیجه رسیده است که در ادامه جزییات بیشتر این تحقیقات لبخند اجباری را در اختیارتان قرار خواهیم داد تا تمرین روزانه لبخند زدن را یاد بگیرید.
شرکتکنندگان این تحقیقات را مجبور کردند تا عضلات صورت خود را در حالت لبخند نگه دارند و از طریق دستگاهی در صورت شرکتکنندگان لبخند ایجاد کردند. سپس تصاویری از چهرهها و فیلمها را برایشان به اشتراک گذاشتند. شرکتکنندگان بدون اجبار با دیدن این تصاویر به شکلی ناخودآگاه لبخند میزدند و لبخند اجباری در نگاه مثبت و خوشحالی شرکتکنندگان تاثیر داشته است. محقق ارشد فرناندو مارمولجو اشاره کرد:
در این تحقیقات ما متوجه شدیم که وقتی شما به زور لبخند زدن را تمرین میکنید، آمیگدالا، مرکز احساسی مغز را تحریک میکند تا انتقالدهندههای عصبی را ترغیب کند و احساسی مثبت را در بدن به وجود آورد.
وقتی لبخند میزنید در واقع احساس شادی بیشتری خواهید داشت. اصولاً حتی اجبار لبخند نیز به شما کمک میکند تا سیل هورمونهای خوب در بدن جاری شوند. محقق مارمولجو همچنین تاکید کرد که لبخند برای سلامت روانی پیامدهای جالبی دارد. در نتیجه اگر بتوانیم مغز را فریب دهیم تا محرکهای خوشحالی را فعال کند، میتوانیم شادتر زندگی کنیم و این مکانیزم برای تقویت سلامت روان یک راهکار کاربردی خواهد بود.
به گزارش cdc، چهل درصد بزرگسالان ایالات متحده با مشکلات روانی مرتبط با covid-19 دست و پنجه نرم میکنند. در نتیجه این روزها این راهکار می تواند تاثیر خوبی در بدن داشته باشد. برای انجام اینکار میتوانید از کیتی پری خواننده محبوب آمریکایی الهام بگیرید و هر روز مقابل آینده چند دقیقه لبخند زدن را تمرین کنید. در نهایت لبخند و خندههای شما در اطرافیان نیز تاثیر بسیار خوبی خواهد داشت و دنیای اطرافتان نیز بسیار مثبت و شاد خواهد بود. این روش را در روز چندین بار امتحان کنید و نتیجه را با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: دینو
انتهای پیام/