2024/12/24
۱۴۰۳ سه شنبه ۴ دي
چطور از پوست خود در فصل سرما مراقبت کنیم؟

چطور از پوست خود در فصل سرما مراقبت کنیم؟

با تغییر فصل و سرد شدن هوا ، پوست نیاز به مراقبت و توجه بیشتری پیدا می کند .

به گزارش هنرنوشت، با تغییر فصل و سرد شدن هوا حفظ سلامت پوست به اندازه سلامت کل بدن اهمیت بیشتری پیدا می‌کند و نیاز به مراقبت و توجه مضاعف دارد.

 

همزمان با سرد شدن هوا تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماری‌های مختلف به مراتب مهم‌تر می‌شود و در این شرایط توجه به رژیم غذایی و سبک زندگی سالم برای کمک به تناسب اندام و حفظ سلامت عمومی بدن حیاتی‌تر است.

 

برخی افراد با تغییر فصل و افزایش باد و سرما ممکن است عارضه‌های پوستی بیشتری خشکی پوست یا اگزما را تجربه کنند و در بعضی‌ها نیز واکنش پوست نسبت به محصولات مختلف بهداشتی و آرایشی در این فصل تغییر می‌کند؛ مثلا در نواحی از پوستِ صورت شامل پیشانی و بینی که اصلاحا ناحیه t گفته می‌شود، ترشح چربی از غدد پوستی افزایش می‌یابد.

 

بیشتر بخوانید:


بهترین مرطوب کننده پوست چیست؟ / وازلین یا کرم مرطوب کننده ؟

از فواید شگفت انگیز بخور صورت چه می دانید؟

 

 

به گزارش سایت تخصصی ان دی تی وی، برهمین اساس متخصصان پوست برای مراقبت بهتر از سلامت این عضو حیاتی همزمان با تغییرات فصلی، پنج توصیه ساده را ارائه می‌کنند که انجام آنها در اغلب موارد می‌تواند مفید باشد یا دست‌کم این مشکلات را به حداقل برساند:

 

- در هنگام شست و شوی پوست صورت و بدن حتما از آب ولرم به جای آب خیلی داغ یا خیلی سرد استفاده کنید. آب ولرم مانع از خشکی پوستِ صورت می‌شود.

 

- از صابون‌های ملایم با ph متعادل استفاده کنید. اگر پوست تان خیلی خشک است پیش از دوش گرفتن از روغن زیتون یا روغن نارگیل استفاده کنید. همچنین اگر پوستِ خیلی خشکی دارید شاید بهتر باشد صابون را فراموش کرده و برای انتخاب جایگزین مناسب با یک متخصص پوست مشورت نمایید.

 

- در طول روز به اندازه کافی و در فواصل منظم آب بنوشید.

 

- حتما به طور منظم از کرم‌های مرطوب کننده استفاده کنید و همچنین توصیه می‌شود در ماه‌های سرد، مرطوب‌کننده‌های سبک‌تر و فاقد چربی را انتخاب نمایید که خاصیت آبرسانی بیشتری دارند.

 

- اگر نیاز به پوشیدن البسه پشمی پیدا می‌کنید حتما زیر آن، پوشاکی سبک‌تر از جنس کتان به تن کنید چرا که پوستِ بسیاری افراد در تماسِ مستقیم با الیاف پشم، دچار واکنش‌های آلرژیک و بروز "راش" یا همان جوش‌های ریز و خارش‌دار می‌شود.

 

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.